Siófoki programok: Rakonczai Imre koncertje és OneDay Electronic Fest a Plázson

Július utolsó hetében sem kell nélkülözniük a siófoki programok kedvelőinek a különleges eseményeket, koncerteket és fesztiválokat abban az esetben, ha a Balaton fővárosában szeretnének mulatni egy nagyot a hétvégén.

Július 25-én, azaz most szerdán este 21 órakor például rendhagyó filmnézés vár az érkezőkre, ezáltal a Mozizz a csillagok alatt Siófok! rendezvénysorozat részeként a Plázson kerül megrendezésre az első Paramount Nyári Mozi, ahol ingyenes vetítés részeként nézhetik meg az érdeklődők a legendás Baywatch TV-sorozat alapján készült mozifilmet.

A kérdéses alkotásban Mitch Buchanon-t Dwayne Johnson, avagy A Szikla alakítja majd, aki elkötelezett vízi mentőként kihívóra akad Zac Efron képében, ám amikor kis tengerpartjukat veszély fenyegeti, a rivalizálásból összefogás lesz, hogy felgöngyölítsék ezt a szörnyűséges bűntényt.

Ha a szabad ég alatti mozizás helyett inkább egy vagány koncerten mulatoznátok, július 27-én, azaz most pénteken is érdemes a Plázsra látogatni, ahol most először nézhetjük meg Siófokon Rakonczai Imrét, aki 20:30-tól lép színpadra a Rakonczai Piano zenekarával, de a fellépést egy speciális lemezlovas vezeti majd fel, illetve vezeti is le Imre koncertje után. Az est érdekessége, hogy a különleges zenei produkciót a legjobb ételek és italok társaságában tekinthetjük meg, amit sokan nyugodtan élvezhetnek majd ki a zongoraművész élő koncertje láttán.

Ha egy kicsit vadabb bulira vágynánk, július 28-án és július 29-én a Plázs ad helyet a One Day Electronic Festnek, amire idén már második alkalommal kerül sor, sőt mi több, a Plázs mellett a Palace-ban is várják majd az érdeklődőket a legjobb külföldi és hazai bandák. A két nap során olyan előadók lépnek színpadra, mint Luciano, Nic Fanciulli, Guti, Ernesto Ferreyra, James Cole, Pat Duff, a Shabaam, Andras Garay, a Jaffa Surfa, a Rizkid, Kormix vagy Toto Jr.