Siófoki programok: Ráskó Eszter humorista önálló estje

Ha kedveljük a humort, és szívesen megnéznénk, hogy miként művelik a hazánkban is egyre népszerűbb stand-up comedy műsorát a hölgyek, akkor a siófoki programok részeként most nekünk is lehetőségünk nyílik arra, hogy egy rendhagyó és kapcsolódó esemény részeseivé válhassunk.

Merthogy maga Ráskó Eszter, a Dumaszínház humoristája érkezik a városba, méghozzá április 8-án, azaz szerdán este 19 órakor, hogy a Kálmán Imre Kulturális Központban egy viccekben és humoros történetekben gazdag műsorral szolgáljon az érdeklődők számára.

Az esemény különlegessége, hogy a NagyÁrpi címmel beharangozott önálló esten Eszternek vendége is lesz, így a műsorvezetői tisztséget Ács Fruzsina tölti majd be, vagyis nem egy, hanem rögtön két hölgy is ontja majd ránk a humorbonbonokat.

Amennyiben a költészet napján kapcsolódó programokat keresnénk inkább magunknak, akkor április 9-én látogassunk el Veszprémbe, ahol a Hangvilla nagytermében este 19 órától Száz titok kavarog címmel egy zenés irodalmi est kerül megrendezésre, főként Ady Endre és a 20. század eleji magyar irodalom előtt adózva.

Az eseményen részt vesz majd Csík János népzenész, Őze áron színművész, Balogh Kálmán cimbalomművész és Dresch Mihály szaxofonművész is, de közreműködik Aux Éva színművész, valamint Bognár András és Vizeli Máté népzenészek, illetve a Budapesti Kamarazenei Műhely.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!