Siófoki programok: Rátonyi Róbert emlékest a Kálmán Imre Kulturális Központban

Egy igazán elragadó, elgondolkodtató, nyugodalmas, mondhatni tipikus őszi esti elfoglaltságot kínál az érdeklődők számára október utolsó hetében a Teátrum kávéház, ahol a siófoki programok részeként egy Rátonyi Róbert emlékest várja az érdeklődőket.

A Kálmán Imre Kulturális Központhoz tartozó kávéház október 30-án, azaz most csütörtökön este 19 órai kezdettel várja az érdeklődőket, ahol a nézők egy olyan átfogó bemutatót kapnak az örök Bóni grófról, azaz Rátonyi Róbertről, amit ilyen összetett formában talán még soha nem láttunk korábban.

Az előadás részeként lesznek képek, videók, megannyi történet és persze sok-sok ismert fellépő, akik a magyar operettirodalom legjobb és legismertebb melódiáival szeretnék egyrészt elvarázsolni a nézőket, másrészt pedig méltóképpen megemlékezni Rátonyi Róbertről, az ő sokféle arcáról, egyéniségéről és munkájáról.

Az est folyamán olyan hírességek lépnek majd fel ebből az apropóból, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, a Budapesti Operettszínház és a József Attila Színház örökös tagjaként ismert Galambos Erzsi, a kétszeres Jászai Mari-díjas színművész Benkó Péter, vagy a Bársony Rózsi-díjas, Kálmán Imre Emlékplakett-díjas színművész Teremi Trixi.

Rajtuk kívül az emlékest vendége lesz még Kiss Zoltán színművész, Lukács Anita – énekes, primadonna, valamint Vadász Zsolt – énekes, bonviván. Az est zenei vezetője és karmestere ifj. Rátonyi Róbert lesz, műsorvezetője pedig a – Kálmán Imre Emlékplakett-díjas színészként ismert Peller Károly.