Siófoki programok: I. RAW Felnőtt Női és Férfi Fekvenyomó Bajnokság

A sportközpontú siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére újabb különleges eseményre kerül sor a Balaton fővárosban az előttünk álló hétvégén, hiszen itt rendezik meg hazánk első olyan bajnokságát, amelyben a másodosztályú sportolók is megcsillogtathatják képességeiket fekvenyomásban.

A hivatalos elnevezés szerint az I. RAW Felnőtt Női és Férfi Fekvenyomó II. osztályú Magyar Bajnokságra 2017. március 11-én kerülhet majd sor, méghozzá a siófoki Beszédes József Általános Iskola Tornacsarnokában, melyet a Szépvölgyi utca 2-es szám alatt találhatnak meg az érdeklődők.

A most szombaton esedékes esemény már reggel 8 óra kezdettel indul, ezáltal délelőtt 10 óráig kerül sor a női versenyzők bemelegítésére, de közben 9:30-tól már megindulnak a bemutatók is.

Magát a versenyt egyébiránt nemek között osztották fel a szervezők, ennek megfelelően előbb a női fekvenyomó versenyre kerülhet sor délelőtt 10 és 11 óra között, amit 11:30 és 11:45 között újabb bemutatók követnek, illetve ezután kerülhet sor Dr. Lengyel Róbert polgármester ünnepi köszöntésére, amit a női verseny eredményhirdetése, valamint természetesen a díjátadó követ majd.

A délután folyamán aztán a férfiak fekvenyomó versenyére kerülhet majd sor déltől kezdődően, méghozzá egészen délután 17 óráig bezárólag, amit rögtön az eredményhirdetés, valamint természetesen a díjátadás követ majd. 17:20-tól 18 óráig aztán a záró programra, illetve újabb bemutatókra kerülhet sor, amit az egész napos program mellett teljesen szabadon megtekinthet bárki, így aki nem látott még korábban hasonló sporteseményt, az most pótolhatja lemaradását.