Siófoki programok: Reni Szalon Divat Est 2019

Különleges élményekkel szolgálnak majd a szervezők azoknak, akik a siófoki programok részeként szeretnének értesülni az aktuális divatról és a kapcsolódó változásokról, lévén Bonczó Renáta, a Reni Szalon tulajdonosa egy különleges divatbemutatót tart a városban.

Az október 25-én, azaz most pénteken délután 18 órai kezdettel induló eseményre a Yacht Wellness Hotelben kerül majd sor, ahol a szervező és ötletgazda szerint teljesen szokatlan, mi több különleges divatbemutatón vehetünk majd részt, ezáltal lehetőségünk nyílik testközelből megtapasztalni a valódi és kézzel fogható divatot.

Az esemény legnagyobb különlegessége az lesz, hogy megtekinthetjük majd Bonczó Renáta 2020-as kollekcióját, mindezt az amerikai divatbemutatók sajátosságaival, igazi kifutóval, zenével és csinos modellekkel, miközben nemcsak a látvány és az élmény, hanem a kapcsolódó útmutatás miatt is érdemes lehet részesévé válni ennek a különleges eseménynek.

Arról nem is beszélve, hogy a divat világában kifejezetten nehéz eligazodni, ezáltal mindig jól jön egy kevéske útmutatás. Ezen az eseményen pedig most végre nemcsak szemlélődhetünk a legkülönfélébb alkalmi, estélyi vagy éppen teljesen hétköznapi ruhakölteményeknek, de kérdezhetünk is, sőt testközelből láthatjuk az egyes alkotásokat, miközben stílusról és divatról tanulhatunk női és férfi szemmel egyaránt.