Siófoki programok: retro parti, valamint Andro és Willcox a Plázson

Teljes gőzzel beindult a nyár a Balaton fővárosában, így akinek hiányoztak a nagy partik, annak a siófoki programok részeként érdemes lehet átnéznie a Plázs felhozatalát, ahol szokás szerint minden hétvégén hatalmasat partizhatnak azok, akik bepótolnák a tavaszi karanténidőszakot.

Július 11-én este például a Plázs több pontján is elragadó programok várnak majd ránk, így visszatér a város buliközpontjába a Be Massive és a Truesounds Music csapata annak érdekében, hogy 20 órától egészen másnap hajnalig megmutassák az érkezőknek, hogy mi az a buli.

Ennek megfelelően a balatoni naplementében, a homokos tengerparton, hideg italok társaságában élvezhetjük az éjszakát, majd később a napfelkeltét, így éjfélig Metha, Mattan, Blas és Dubecticut szórakoztatja az érkezőket, éjfél után pedig jön a Truesounds Music csapata Peter Maktóval, Gregory S-sel, Davkóval és Justrice-szel.

Persze egy éjszaka több partit is elbír a Plázs! Ennek megfelelően ott lesz a Wannabe Beach, aminek részeként egy vérbeli retro parti várja az érdeklődőket, aminek részeként a kilencvenes és a kétezres évek legnagyobb slágereit idézhetik fel az érdeklődők, amikor a lányok még válltöméssel és répanadrágban jártak bulizni.

Ennek most nyoma sem lesz, ellenben a zenék és a hangulat azt a korszakot idézi majd, így ha nagyokat ráztunk a kilencvenes vagy a kétezres években a Balaton partján, akkor most érkezik egy kis múltidézés.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Plázs Arénában is lesz egy nagy buli szombaton éjszaka, így Andro és Willcox érkezik a helyszínre, hogy este 10 óra után egy fergeteges nagy partit csapjon az Arénában összegyűlt rajongók számára.