Siófoki programok: Révész & Zámodi Piramis évek koncert

Ha kedveljük a rendhagyó, mi több exkluzív koncerteket, akkor július első hetében egy sor fellépő közül válogathatunk majd a Balaton fővárosában, hiszen igazi legendák és kortárs művészek, illetve zenészek is érkeznek majd a helyszínre.

Július 7-én este 19 órai kezdettel például Révész Sándor és Závodi János, a magyar rockzenei élet két ikonikus alakja lép a Plázs Music teraszának színpadára néhány tehetséges fiatal zenész társaságában annak érdekében, hogy felidézzék a régi és az új rajongók előtt az egykori Piramis éveket – nosztalgiával eltöltve mindenki szívét.

A zenekarban Révész és Závodi mellett Horváth Ákos és Nagy Gergő gitárosok, Megyaszay István basszusgitáros és Delov Jávor dobos segítségével csendülnek majd fel az egykori klasszikus dalok, melyek a hetvenes évek végének és a nyolcvanas évek elejének meghatározó slágerei voltak. A hajnalig tartó koncerten felelevenítésre kerül az együttes összes nagy slágere, melyek többségét még ma is betéve ismer több generáció, és mindezt ráadásul most eredeti énekhanggal, fiatalos dinamikával ismerheti meg a közönség, kellemes nosztalgiát biztosítva a régi rajongóknak, illetve valódi csemegét a zenekedvelőknek.

Ha másnap este is koncerttel ütnénk el az időnket, látogassunk ki 19 óra magasságában a siófoki Jókai parkba, ahol Balogh Kálmán cimbalomművész és Herczku Ágnes Liszt-díjas énekesnő műsorát láthatják és hallhatják majd az érkezők. A két ismert előadó több mint 15 éve zenél már közösen, és bár gyökereik a népzenéhez kötődnek, más műfajokban is otthonosan mozognak, és emiatt válnak besorolhatatlan világzenei produkcióvá, ami mellett minőségi repertoárjukban gyakran találhatunk igazi klasszikusokat is.