Siófoki programok: Riz Olivér előadói est a Kulteraszon

Az új helyzethez igazodva a siófoki programok szervezői újabb elfoglaltságot keresnek a Balaton fővárosában nyaralók és az itt élők számára abban az esetben, ha a szabad ég alatt, biztonságban szeretnének eltölteni egy-egy órácskát valami kellemes koncert vagy előadás társaságában.

Ennek megfelelően július 10-én, azaz pénteken este 19 órától mindenkit sok szeretettel vár a Kálmán Imre Kulturális Központ galériájának terasza, ahol a későbbiekben egészen a nyár végéig folyamatosak lesznek a különféle programok, méghozzá rendkívül kellemes, virágos zöldkörnyezetben, ahol főleg a költészet, a kultúra és a zene kapja a főszerepet.

Az említett időpontban például maga Riz Olivér érkezik egy előadói estével a teraszra, aki egy igazi zenész családba született bele, éppen ezért már egészen aprókora óta életének fontos részét képezi a zene. Édesapja az a Kisszabó Gábor volt, aki az Első Emeletben és a Solarisban is zenélt, de kulturális menedzserként egyaránt jegyezték, édesanyja pedig az a Riz Lazura volt, aki híres jazzénekesnőként és dalszerzőként szerzett magának nevet.

Riz Olivér első albuma 2014-ben jelent meg Deep Within címmel, melyet azóta több lemez is követett már, de dolgozott többek között az ENSZ Menekültügyi Főbizottságán is, ennek hála több országban élt, így igazi világzenét hallhatunk tőle minden egyes szerzeményének részeként.

Ennek jóvoltából összes dalának külön üzenete lesz, olyan számokról van itt szó, melyek segítenek abban, hogy kikapcsoljunk egy kicsikét, melyek segítenek önmagunk megismerésében, és a folyamatos stresszt békévé alakítják.