Siófoki programok: romantikus film maraton Valentin napon

Ahogyan a korábbi esztendőkben, úgy a siófoki programok szervezői természetesen idén sem feledkeztek meg arról, hogy bár magyar hagyományai nincsenek, de mivel külföldről átvéve egyre többen ünneplik, ezért ezúttal is megrendezésre kerüljön egy kapcsolódó esemény Bálint nap, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Valentin nap alkalmából.

Az idei különlegesség egy romantikus film maraton lesz, mely február 14-én, azaz most szerdán este 17 órakor várja az érdeklődőket a Kálmán Imre Kulturális Központ (Siófok, Fő tér 2.) színháztermében.

A KIKK szervezősége bővebb részletekkel nem szolgált a levetítésre kerülő filmekkel kapcsolatban – állításuk szerint legyen meglepetés a romantikus filmrajongók számára –, ellenben az biztos, hogy két filmvetítésre is sor kerül, ezáltal az egyik 17 órakor, a másik pedig 20 órától indul a színházteremben. Mindezt ráadásul az érdeklődők teljesen ingyen látogathatják, így ideális választás lehet fiatal pároknak, vagy éppen azoknak, akik nem tudják, hogy mit csináljanak a szerelmesek ünnepén.

Amennyiben a filmezés helyett valami különlegességre vágynánk Valentin napon, látogassunk el február 14-én, azaz szerdán délután 17 órától Veszprémbe, ahol Valentin napi sétát szerveznek profi idegenvezető közreműködésével.

A gyalogos városnézés során így Ferenczik Brigitta társaságában ismerhetjük meg a város nevezetességeit és történelmi értékeit, miközben a résztvevők egytől-egyig egy apró édes meglepetést zsebelhetnek be a szervezőktől. A városnéző séta február 14-én, délután 17 órakor az Óváros térről indul és egyenesen a Veszprémi Várba vezet majd minket.