Siófoki programok: Rummi és veteránautó verseny

Június első hétvégéjén sem kell unatkozniuk azoknak, akik a siófoki programok részeként keresnének kikapcsolódást maguknak, a Balaton fővárosában ugyanis a nyugodtabb kikapcsolódás és a vad száguldás szerelmesei egyaránt megtalálhatják számításaikat.

Június 1-jén, azaz most pénteken este 18 órakor ugyanis megrendezésre kerül a városban a Balaton Classic veteránautó verseny, amire idén már 11. alkalommal kerülhet sor. Az esemény még csak az előfutam lesz, a Prolog, melyen az indulók éles körülmények között gyakorolhatnak annak érdekében, hogy a másnapi versenyen már felkészülten, pálya- és járműismerettel álljanak rajtkockára. Sőt mi több, a június 2-i verseny rajtsorrendjét minden esetben a Prolog részeként elért eredmények határozzák meg.

Az Oldtimer Szuperkupa idei második versenyeként megrendezésre kerülő megmérettetésre mindenki június 1-jétől regisztrálhatja magát a Mercedes-Benz Siófok szalonjában, hogy este a Fő téren elrajtolhasson az előfutam.

Ha nem rajongunk a száguldozásért, vagy csak szeretnénk egy nyugodtabb sporteseményen levezetni a feszültséget, akkor látogassunk el június 3-án a Siófok, Fő tér 2/A szám alatt található régi könyvtárba, ahol az emeleten megtalálható Vigadó teremben délután egy órától Országos Rummiklub verseny veszi kezdetét.

A Siófoki Nőklub Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő sporteseményen bárki kipróbálhatja majd magát, illetve a szerencséjét még akkor is, ha életében soha nem rummizott, hiszen kevés gyakorlattal is gyorsan bele lehet jönni.

A szervezők mindössze azt kérik mindenkitől, hogy mivel csak korlátozott számú versenyzőt tudnak fogadni, fontos az elő-regisztráció. A rendezvény látogatása ingyenes, nevezési díj pedig nincs!