Siófoki programok: Salsa Night és egy kis funky

A táncos és zenés siófoki programok kedvelőinek november első hetében sem kell majd unatkozniuk a Balaton fővárosában, hiszen aki szeretne, az akár szalszázhat egy nagyot, de egy sajátos funky esten is részt vehet, ha ellátogat a Fő utca 55-ös szám alatt megtalálható Lógó Üvegbe, avagy a siófoki éjszakai élet egyik új központi helyszínére.

A kérdéses helyen ugyanis 2016. november 2-án, este 18 órai kezdettel egy óriási Salsa Night veszi kezdetét, amely a múltkori hasonló témájú esemény nagy sikerére való tekintettel ismét megrendezésre került.

Az esemény részeként az érkezőket ismét egy igazán látványos tematikus bemutató várja a Salsa Veszprém helyi növendékeinek közreműködésével, sőt mi több, ezúttal sem csak bámészkodhatnak az érkezők, hiszen vezetett animációk, úgynevezett suelták részeként bárki szabadon kipróbálhatja a szalszázás örömeit, és együtt bulizhat egy nagyot a karibi térség legjobb zenéire, illetve dallamaira. Az esemény ideális választás abban az esetben, ha szeretnénk kikapcsolódni egy megfáradt nap után, méghozzá mozgással, nevetéssel és tánccal egy ingyenes program részeként.

Ha a szalsza egy kicsit távol áll tőlünk, azonban a funky műfaját imádjuk, akkor ne hagyjuk ki a szintén a Lógó Üvegben megrendezésre kerülő Funky with the Monkey’s névre keresztelt eseményt. A 2016. november 4-én este 9 órától másnap hajnalig zajló eseményen egy teljes éjszakán át lehetőségünk nyílik közösen felidézni a régi nagy klasszikus funky zenéket, hovatovább táncolni és mulatozni egy nagyot a slágerekre.

Az este során így olyan híres előadóktól hallgathatunk meg néhány slágert, mint a KC & the sunshine band, a Kool&the Gang, az Earth Wind &Fire, a Delegation, a Sugarhill Gang vagy a Kurtis Blow, noha napesti sorolhatnánk a jobbnál-jobb előadókat, akik szerepet kapnak az eseményen, méghozzá DJ Erick közreműködésével, aki egy igazi időutazásban részesít majd minket.