Siófoki programok: Salsa Night és Sterbinszky x Mynea a Plázson

Akinek egy kis táncra vagy a régmúltból jól megszokott bulizásra fáj a foga, az jobb, ha a siófoki programok részeként keres magának elfoglaltságot június utolsó hetére, hiszen több kapcsolódó esemény is elérhető lesz majd az érdeklődők számára.

Június 25-én, azaz csütörtök este 20 óra magasságában ismét visszatér Siófokra a Salsa Night, mely a Lógó Üveg Kult Kocsmában várja az érdeklődőket, méghozzá minden egyes hónap utolsó csütörtökjén, mely hagyományt a járványhelyzet miatt egy ideig megszakítottak ugyan a szervezők, de a nyárra ismét visszatér a közkedvelt táncos mulatság.

Ennek részeként a helyszínen bárkinek lehetősége van kipróbálni a táncos lábait, így a salsa mellett olyan műfajokat táncolni, mint a bachata, a merenque, a reggeaton, a kubai rumba vagy a cha-cha-cha. Mindehhez természetesen hamisítatlan kubai dallamok szolgálnak majd, de a jól megszokott tüzes hangulatból sem lesz hiány.

Az esemény ráadásul azokat is fogadja, akik korábban még soha nem próbáltak szerencsét ezekben a műfajokban, tehát a haladók mellett a kezdők is bátran látogassanak el a helyszínre, hiszen rengeteg animáció, körtánc és természetesen gyakorlott táncosok segítik majd azokat, akiknek nincs elég gyakorlatuk.

Június 27-én, azaz most szombaton este 22 órától a Plázsra is érdemes lesz ellátogatni, a kérdéses helyszín Arénájában ugyanis a jól ismert lemezlovas, Sterbinszky szolgáltatja majd a talpalávalót egész éjszaka, de legalábbis hajnali 4 óráig biztosan.

A Sterbinszky x Mynea all night long név alatt futó eseményre kizárólag 16 éven felüliek léphetnek be, a jegyek pedig limitált példányszámban kaphatók, ezzel betartva az aktuális kormányrendeletet, ami mellett természetesen a helyszínen is minden a lehető legmagasabb biztonsági intézkedések mellett zajlik majd.