Siófoki programok: Strand Szezonnyitó

Bár az időjárás mondhatni egészen hideg és szokatlan így május derekán, azonban a siófoki programok szervezői nem várnak tovább a strand megnyitásával, így aki a hideg idő ellenére is kipróbálná a vizet, de legalábbis ellátogatna a Plázsra, azt most hétvégén egy háromnapos szezonnyitó buli várja.

Méghozzá túlzás nélkül, hiszen az ingyenes Strand Szezonnyitó – a siófoki Nagystrandon – minden évben egy óriási esemény, ez pedig idén sem lesz másként. Május 17-én, azaz pénteken délután 17 órától például az Egerszegi Akusztik koncertjével indul majd az egész szezonnyitás, hogy aztán 20 órakor a Király Viktor and the Dreamers adjon fergeteges élményeket az érdeklődőknek.

A szervezők természetesen nem feledkeztek meg a legkisebbekről sem a szezonnyitás kapcsán, ezáltal május 18-án, azaz szombaton délután 16 órakor a Tücsök gyerekzenekar folytatja a nagy nyitányt, hogy aztán 17:30-tól a Cool Miners követhesse őket, este 20 órakor pedig a Magna Cum Laude zenekar csap a húrok közé. Május 19-én, azaz vasárnap délután 16 órakor ismét a gyerekeké lesz a főszerep a Fülemüle zenekar jóvoltából, akiket 17:30-tól a Popdealers fellépése követ majd, 20 órakor pedig Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarral záródik a nagy szezonindító.

Mindemellett a három nap során állandó családi programok, valamint kézműves vásár várja az érdeklődőket, de különféle ételek és italok is megkóstolhatók lesznek a helyszínen.