Siófoki programok: Süni Scraps bemutatkozás az Életkezdet Hordozós Klubban

A nagy népszerűségre való tekintettel tovább folytatódik márciusban is az Életkezdet Hordozós Klub, aminek részeként a tavasz első havában két igencsak különleges vendég is érkezik majd a siófoki anyukákhoz, apukákhoz és természetesen kisbabákhoz egyaránt.

Március 3-án, azaz kedden délelőtt 10 órától például rögtön Nagyné Szemes Fruzsi lesz, aki azért érkezik a Balaton fővárosába, hogy bemutassa a Süni Scarps anya-lánya vállalkozást, mely 2018 óta aktív, és természetesen ezer, ha nem több szállal köthető a babahordozás világához.

A Süni Scraps története 2018 februárjáig vezethető vissza, amikor megszületett Fruzsi kisfia, aki a Süni becenevet kapta, és elhatározta mellette, hogy anyukájával együtt elsajátítja a babahordozás fortélyait.

A páros már korábban is foglalkozott táskavarrással, és amikor megismerték a hordozókendők világát, rögtön evidenssé vált számukra, hogy egyesítsék a kettőt, ezáltal megszületett a Süni Scraps, ami ha nem is forradalmasítja a babahordozás világát, de az biztos, hogy kitűnő alternatívát nyújt a szülőknek a picik tehermentesítésében.

Márciusban azonban egy másik vendég is érkezik majd a későbbiekben az Életkezdet Hordozós klubba, ezáltal az Andolgo Misty Morningtól érkeznek bemutatót tartani annak érdekében, hogy megismerhessék a szülők a karikás és a hosszú kendők sajátosságait.

Ezek a termékek természetesen élőben ki is próbálhatók lesznek, így aki otthon nem érzett rá az efféle megoldásokra, az menjen el és a helyszínen minden segítséget megkap ahhoz, hogy hatékonyan tudja használni a babakendőket. A klubtól megszokott módon természetesen nemcsak a hordozás, hanem más babás-mamás kérdésekben is segítségre lelhetünk a megjelentek jóvoltából!