Siófoki programok: Szeder fellépése a magyar dal napján

A szokásoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül a Balaton fővárosában a magyar dal napja, így a siófoki programok részeként lehetőséget kapunk majd arra, hogy megünnepeljük egy kicsit a magyar kultúrát, a magyar zene, a magyar nyelv csodáját.

Ebben lesz a segítségünkre Szeder, az Artisjus díjas énekes és dalszerző, aki éppen idén érkezett új albummal a kicsik és a nagyok legnagyobb örömére, merthogy az új hangzásokat és világokat meglepően gyakran váltogató előadóművész egy igazán különleges és színes indie pop-rock előadással készül. Sőt mi több, a Bátran lépek című előadás – mely szeptember 8-án, vasárnap este 19 órakor várható a siófoki Fő téren – egy kevéske sanzonos fűszerezéssel is meg lesz bolondítva, hogy valóban igazi zenei csemegét kaphassanak a látogatók.

Az ingyenesen látogatható előadás során garantáltan mindenki megtalálja majd számításait, hiszen Szeder nemcsak zseniális dalokat és dallamokat képes kreálni, hanem sajátos humora mellett szókimondó, őszinte szövegekkel, öniróniával is kecsegtet, miközben egy elragadó utazásra invitálja a hallgatókat saját kis világában. Ebben az univerzumban pedig bármi megtörténhet, akár még az is, hogy croissantból legyen a Hold, és hogy kávéscsészében rajzolódjon ki a komplett Tejútrendszer, mindezt elragadó zenei sokszínűség és játékosság társaságában.