Siófoki programok: Szentpéteri Csilla & Band koncertshow

Hatalmas koncertélmény várja a zenekedvelő siófoki programok szerelmeseit 2015. április 11-én, szombaton a Kálmán Imre Kulturális Központban, ahol a Siófoki Tavaszi Fesztivál részeként fergeteges koncertshow várja az érkezőket – méghozzá a Szentpéteri Csilla & Band jóvoltából.

A Temperamento névre keresztelt esemény több érdekességet is felvonultat majd, így például a helyi vonatkozás jegyében az esemény vendégei a Siófoki Művészeti Iskola művésztanárai lesznek, maga a koncert pedig nevéhez méltóan a temperamentum és a szenvedély jegyében telik majd el.

Ez a gyakorlatban fergeteges ritmusokat, egyedi látványvilágot, ezáltal egy komplex zenei és vizuális élményt nyújtó, mediterrán atmoszférával rendelkezi zenei koncertet jelent majd, amely klasszikus és progresszív is lesz egyszerre. Az est így az örömzenélés legyében telik majd el, amelynek során az egyedei látványvilág mellett kitűnő zenészek tolmácsolásában virtuóz hangszerpárbajokra is számíthatunk majd,

Szentpéteri Csilla ezúttal is gondoskodott arról, hogy frappáns átirataiban a komolyzenét és a latin zenék életörömét vegyítse össze, ezáltal a pezsgő ritmus, a jazz játékossága, a filmzenék grandiózussága és a dallamos rockzene elementáris energiája egyaránt képviseltetik magukat az est folyamán.

Az átiratok mellett a szerző saját szerzeményeit is meghallgathatják majd rajongói, ezáltal a látogatók a művész minden titkát, vágyát és gondolatát megismerhetik ezek által. Az eseményen a főszerepet a zongora kapja majd, de a gitárok és a jazztrombita szintén kimagasló szerepet játszanak a hamisíthatatlan ritmusok előadásában.

A produkció ezen felül különösen erős a látvány tekintetében is, hiszen a zenére komponált filmek a hallgatóságot és a nézőket igazi katartikus élményben részesítik.