Siófoki programok: Szikora Róbert és az R-Go élő koncertje a szabadtéri színpadon

Az élőzenei koncertek kedvelőinek legnagyobb örömére igencsak különleges élmények részeseivé válhatnak azok, akik a siófoki programok részeként szeretnének szórakozni, illetve elfoglaltságot találni augusztus középén, lévén egy igazi legenda látogat a Balaton fővárosába.

Konkrétan Szikora Róbertről van szó, az EMeRTon-díjas énekes és zenész ráadásul az R-Go és természetesen a gidák társaságában érkezik Siófokra augusztus 18-án, szerdán este 21 órai kezdettel, hogy felejthetetlen élő koncertet adjon a Jókai parkban, az ott megtalálható szabadtéri színpadon, a Menüett Produkció részeként.

Ennek köszönhetően felidézhetjük az elmúlt évtizedek, de leginkább a nyolcvanas évek legnagyobb R-Go slágereit, melyeket autentikus formában, egyenesen a Csikidám stílus magyarországi megteremtőjének tolmácsolásában ismerhetünk meg, illetve hallhatunk viszont.

Aki inkább egy szuper underground rockabilly és blues esten tölteni az idejét, az szerda este kilenc óra magasságában látogasson el a Lógó Üveg kult kocsmába, ahol az egész városban „világhírű” Dynamite Dudes adja a talpalávalót mindenkinek, aki szereti a műfajt.

A minőségi és az emlékezetes előadás garantált, mint ahogy az is, hogy elképesztően hangulatos buli lesz, aminek részeként garantáltan szakadnak majd a szoknyák, a koszos lakkcipők, és olykor-olykor a bugyik is.

Aki szereti a rockabillyt, a bluest és a rock and rollt, annak ott a helye!