Siófoki programok: Színes orchideák kamaraelőadás a színház világnapja alkalmából

Ha szeretjük a színházat, akkor most itt a remek alkalom, hogy megtekintsünk egy igazán különleges előadást a siófoki programok részeként, ami nem kisebb alkalomból kerül megrendezésre, mint a színházak világnapja miatt.

Ennek apropójából március 27-én, azaz most pénteken este 19 óra magasságában érdemes lesz ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, ahol Színes orchideák címmel színházi világnapi kamaraelőadásra kerül sor, méghozzá Kautzky Armand és Hűvösvölgyi Ildikó estjeként.

A két ismert és elismert színművész egy igazán speciális műsorral készül az érdeklődők számára, így a látogatók lehetőséget kapnak igazán professzionális előadásmód társaságában meghallgatni olyan költők műveit, mint Ady Endre, Reményik Sándor, Weöres Sándor, Wass Albert és Romhányi József.

A versek és novellák elszavalásán kívül ráadásul a páros népszerű dallamokat is elővesz, hogy énekszóval kényeztessék hallójáratainkat, az esemény apropójából kifolyólag olyan dalokból válogatva, mint a Meseautó, a Macskák musical, vagy a Charlie nénje című zenés játék néhány részlete.

Ez azonban nem minden! A kellemes versek és a ringató dallamok mellett a két művész még egy igazi nosztalgiablokkal is készülődik az esemény alkalmából, aminek részeként Eisemann Mihály, Fényes Szabolcs és Márkus Alfréd legszebb, illetve legismertebb dalai, illetve örökzöldjei csendülnek fel a színpadon.

FIGYELEM: az előadás a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!