Siófoki programok: színházi előadás felnőtteknek, filmvetítés gyermekeknek

A színház- és filmkedvelő felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt lehetőségük nyílik kedvükre való szórakozást találni január utolsó teljes hetében a siófoki programok részeként, lévén többek között a Madách Színház is készül egy vendégelőadással a Balaton fővárosában.

Január 24-én, azaz szerdán este 19 órakor így érdemes lehet ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, ahol Váratlan vendég címmel a Madách Színház előadásában egy rendkívül különleges krimi kerül színpadra állításra, mely sokaknak talán Lőrincz L. László legjobb műveit idézheti vissza a nézőtéren ülve.

A mű rengeteg rejtélyt vet fel már előzetesen is, hiszen az alkotók csak annyit árultak el róla, hogy egy sűrű ködös éjszakán egy magányos autós az árokba fordul a járművével, és miközben segítséget keres, egy teljesen távol eső, előkelő villára lel. Itt pedig izgalmas fordulatok veszik kezdetüket, melyek során olyan kérdésekre keressük a válaszokat, minthogy van-e tökéletes alibi? Mire hajlandó egy ember a bosszúért? Az eltitkolt szerelem fordulhat-e árulásba? A zsarolás elől pedig létezik-e menekülés?

Amennyiben inkább gyermekünkkel keresnénk elfoglaltságot a héten, érdemes lehet január 26-án, pénteken délelőtt 10 órakor a KIKK színháztermébe látogatni, ahol ismét ingyenes matinéra kerül sor, aminek részeként egy jól ismert rajzfilmet tekinthetnek meg a gyermekek, egy vérbeli téli mesét néhány kedves dinoszaurusz társaságában. A közös filmnézésre a szervezők főként az óvodásokat és a kisiskolásokat, valamint természetesen kísérőiket várják!