Siófoki programok: Szőke Nikolett és Balogh Roland koncertje

Ha szeretnénk még a nyár végén utoljára egy vérbeli szabadtéri koncert részeseivé válni, ahol a garantált kikapcsolódás mellett minőségi és különleges zenei élmények várnak ránk, akkor a siófoki programok részeként augusztus utolsó hétvégéjén garantáltan egy különleges élményben lehet részünk.

A Zene a zöldben programsorozat utolsó előadásaként ugyanis Szőke Nikolett és Balogh Roland érkeznek a Jókai Parkba augusztus 30-án, azaz most vasárnap este 19 órai kezdettel, hogy egy ingyenesen látható, különleges élményt kínáljanak mindazoknak, akik a helyszínre látogatnak. Hogy kiket takar a különleges duó?

Szőke Nikolett egy zalaegerszegi zenészcsalád szülöttje, aki Budapesten, a méltán ismert és elismert Winand Gábor jazzénekes növendékeként végzett. Emlékezetes előadásokat tartott a Magyar Rádió 6-is stúdiójában, énekét pedig országszerte hallhatták a zenekedvelők. Az évek során a honi jazzélet szerves szereplőjévé válik, nevét mindenki ismeri a szakmában, hangját pedig garantáltan az egész országban.

A koncerten Balogh Roland lesz a zenésztársa, aki Junior Prima-díjas jazzgitár művészként és zeneszerzőként ismert, aki 2009-ben megnyerte a Montreux-ban megrendezésre került jazzgitár versenyt és a 2016-os Six String Theory gitárversenyen is elhozta az első helyezést.

Nevét akkor ismerte meg leginkább az ország és a világ, amikor jelentkezett a Jazzy dalversenyre, aminek részeként nemcsak a honi, hanem a földkerekség összes jazz zenészével összemérte tudását a Szerelemre ébredt című dalával, melyet a Finucci Bros Quartet nevű zenekarával rögzített.