Siófoki programok: a szorongástól az önbecsülésig (Pál Feri atya előadása)

A szürke, rohanással és stresszel töltött mindennapokban az emberek többsége észre sem veszi, hogy beteg. Nem csak nátha, influenza vagy olyan betegség létezik ugyanis ezen a világon, aminek tényleges fizikai tünetei vannak, nem csak a köhögés vagy az orrfolyás jelenthet problémát, hanem olyan dolgok is, amelyek nem tapasztalhatók ilyen egyértelműen, mégis jelen vannak bennünk, megkeserítik mindennapjainkat.

Testünk egészsége ugyanis nem csak fizikai, hanem lelki síkon is nagyon fontos, és erre kívánja felhívni a siófoki programok kedvelőinek figyelmét Pál Feri atya is, aki nem véletlenül nevezte el.

A szorongástól az önbecsülésig címmel aktuális előadását. Az ingyenes előadáson a mindig jó humorú, mindig optimista, derülátó és jó szándékú atya éppen karácsony előtt életünk legfontosabb kérdéseit igyekszik majd feszegetni számunkra annak érdekében, hogy más világszemlélettel várhassuk az ünnepeket. Meg kell ugyanis tanulni kezelni a mai mindennapokat, nem elfojtani, felülemelkedni a szorongáson, és nem háttérbe szorítani, hanem megvalósítani az önbecsülést.

Ezt sajátíthatjuk el mi is egy jó hangulatú, a legmélyebb bensőnkre ható előadás során, amelyre 2015. december 21-én, este 18 órai kezdettel kerül sor Siófokon, a BRTK Könyvtárban, a Fő tér 2/A szám alatt.

Nagyon fontos, hogy bár a rendezvény és az előadás teljesen ingyenes, minden egyes érdeklődőnek regisztrálnia kell magát rá előzetesen, hiszen a terem befogadóképessége mindössze 150 fő. A regisztrációt bárki megteheti az előadás napjáig személyesen a BRTK könyvtárban, vagy a rendezvényterem hivatalos e-mail címen, az info@konyvtar-siofok.hu-n.