Siófoki programok: Szünidei Szöszmötölő és hajókirándulás gyerekeknek

Nyakunkon a tavaszi szünet, és amennyiben szeretnénk ezt az időszakot hasznosan tölteni gyermekünk oldalán, akkor a siófoki programok részeként garantáltan találunk majd magunknak megfelelő elfoglaltságot, hiszen a Húsvéti Nyuladalom megkezdéséig minden nap várja majd a kicsiket és a nagyokat egy kis matiné.

A Szünidei Szöszmötölő névre keresztelt eseménysorozat két napot ölel majd fel, a legelső nap pedig április 17-én, azaz szerdán délelőtt 10 órakor várja majd az érdeklődőket a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokába és színháztermébe A kékkabátos nyuszi kalandjaival a középpontban. A folytatásra április 18-ig, azaz csütörtökön délelőtt 10 óráig kell majd türelmesen várnunk, ebben az időpontban ugyanis az Állati iskola című filmvetítésre kerül sor. Mindkét nap teljesen szabadon látogatható, sőt mi több, a kicsiket szerdán és csütörtökön egyaránt 9-től 12 óráig kézműves foglalkozás várja majd az előcsarnokban.

Ha sem a kézműves foglalkozások, sem a filmvetítés nem nyerték volna el a tetszésünket, akkor április 21-én, azaz vasárnap délután 15:30-kor érdemes a siófoki hajóállomásra látogatni, ebben az időpontban ugyanis egy másfél órás kirándulást felölelő Húsvéti Gyerekhajó indul, ezáltal a kicsik és nagyok egyaránt hajókázva adhatják át magukat az ünnep örömeinek a Szent Miklós hajó fedélzetén.