Siófoki programok: szuper koncertek a Palace-ban!

Ha vad nyári bulik, akkor Siófok – ez a felállás már évek óta érvényes a Balaton fővárosára, ahol júliusban sem kell lemondanunk a nagyszerű partikról, így rögtön a hónap első hétvégéjén érdemes a Palace-ba menni, ahol a siófoki programok részeként pénteken és szombaton is nagyokat partizhatunk.

Július 6-án, azaz pénteken este 22 órától egészen hajnalig tart majd például a parti, méghozzá a Palace Fridays részeként, aminek hála minden pénteken, így most is ereszd el a hajamat lesz a népszerű szórakozóhelyen, ahol Metzker Viktória és barátai várnak ránk. Ha mindez nem lenne elég, a szuper after partiról ismét DJ MIKA gondoskodik majd, aki garantáltan lepörgeti korunk legnagyobb slágereit.

Ha másnap este is lesz energiád és kedved egy nagy partihoz, akkor július 7-én, azaz szombaton 22 órától egészen hajnalig a Saturday Fire programsorozat részeként egyszerre több fellépő is szuper koncerttel vár majd minket. Ezek között két újgenerációs nagyágyút is találhatunk, ezáltal Daniel Nike és Marchello garantáltan tűzbe hozza majd a Palace-ban összegyűlő közönséget. Mellettük ráadásul két rezidens is felsorakozott az estére, ezáltal Nope és Toto Jr. folytatják majd az éjszakát, sőt mi több, aki éjfél előtt érkezik a helyszínre, garantáltan ingyen partizhat egészen hajnalig.

Mindeközben folyamatosan zajlanak majd a Belvárosi Zenei Estek is, így ha meg akarunk alapozni a Palace buliknak, július 5-én este Nagy Gatsby party lesz 20 órától a Stereo Swing feat. Szűcs Gabi jóvoltából. A koncert a Kálmán Imre Kulturális Központ előtti téren lesz, és teljesen ingyen látogatható mindenki számára.