Siófoki programok: Tavaszi zsongás a siófoki hajóállomáson

Amennyiben nincs semmi elfoglaltságunk a hétvégére, akkor a siófoki programok részeként garantáltan most is lehetőségünk nyílik majd kikapcsolódásra lelnünk akár egyedül, akár párunk vagy családunk oldalán, hiszen szombaton és vasárnap is vár ránk a Tavaszi zsongás a siófoki hajóállomáson.

A kétnapos esemény április 7-én, szombaton délelőtt 11 órakor indul a Siófoki Művészeti Iskola gyermekkórusának előadásának műsorával (Bati Zoltán vezénylésével és Bati Bélecz Anita zongorakíséretével), amit olyan előadások követnek, mint déltől a Happyness TSE műsora.

Ezt követően 13 órától Csuti Csabi énekes előadóművész által retro táncdalok csendülnek fel, 14 órától a Jakó Duó idézi meg a 70-es, 80-as és 90-es évek slágereit, de fellép még 15:15-től az Egerszegi Akusztik is. A délután és este hátralévő részében aztán fellép majd a Heart and Soul is, míg a sztárvendég Aaron Wise lesz, aki kétórás megakoncertet ad, melyet utána hajnalig retro diszkó követ.

A Tavaszi zsongás azonban másnap tovább folytatódik majd, így bár dedikált programok nem várhatók, ellenben egész álló nap családi nap várható, ezáltal zenés fellépők és eszem-iszom vár majd az érkezőkre. Lesz itt továbbá vásár is – 30-50 százalékos kedvezménnyel a kereskedők egyes termékeire –, miközben a gyerekeket különféle elfoglaltságokkal foglalhatjuk le, sőt mi több, lehetőségünk nyílik kipróbálni velük olyan játékokat, melyekre a hétköznapokban nincs lehetőségük.

Mivel az eseményre a hajóállomáson kerül sor, ezért a hajózás kedvelőinek lehetőségük lesz sétahajózásra is a napokban elindult tavaszi szezonban.