Siófoki programok: téged is vár Európa legnagyobb festékpartija!

Az őrült és fiatalos siófoki programok kedvelői számára ismét érdemes lesz a nyár hátralévő felében ellátogatni a Balaton fővárosába, ahol mindenkit sok szeretettel vár a híres-neves Palace Dance Club-ban a Paint Glow, avagy Európa legnagyobb festékpartija.

Merthogy mi a legjobb azon túl, hogy átlubickolunk egy egész napot, majd átmulatunk egy egész éjszakát? Alighanem az, ha ezen a bizonyos éjszakán még alaposan össze is kenhetjük magunkat festékkel.

paint_glow

Ha neked is ez minden vágyad, akkor július 8-tól érdemes lesz ellátogatnod az említett mulatóhelyre a kijelölt időpontokban, mert egész Európában nem láttál még akkora festékpartit, mint ami ezeken az időpontokon a Palace-ban vár rád.

A Paint Glow nevű esemény már nem először kerül megrendezésre Siófokon, hiszen a tavalyi szezonban is felejthetetlen estéket okozott azoknak, akik szerda esténként betévedtek a szórakozóhelyre, hiszen ilyenkor szinte szó szerint befestésre került az egész balatoni éjszaka.

A Paint Glow a legvadabb buli, amit csak el tudsz képzelni, hiszen nem csak a legjobb és legújabb EDM zenék szólnak majd a háttérben, miközben mindenki őrjöng, táncol és kikapcsol, hanem a bulihoz hozzáadódik még több száz liter neonfesték is. Európa legnagyobb festékpartiját július 8-tól minden szerda este átélheted magad is, méghozzá egészen augusztus 19-ig, a siófoki Palace-ban, avagy a féktelen bulik tárházában.

Ha igazán felejthetetlen siófoki programok részesévé szeretnél válni, most itt a lehetőség, hogy egy igazán különleges parti részese lehess. Az események során mindig akciók, fergeteges hangulat és garantált jó társaság vár rád Magyarország egyik legnagyobb üdülőhelyén, és legismertebb diszkójában.