Siófoki programok: Télapó ünnepség, dobkoncert és életmód klub december 6-án

December 6-án, azaz hazánkban hagyományosan Mikulás napján sem kell unatkozniuk a siófoki programok kedvelőinek, lévén a szerdai napon a tematikus programok mellett japán dobkoncert és még életmód klub is várja az érdeklődőket.

Ez a varázslatos nap mindenki nagy örömére már december 6-án, szerdán délelőtt 10 órakor megkezdődik a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében, ahol a hagyományoknak megfelelően a Nők a Balatonért Egyesület Siófoki Csoportja különleges Télapó ünnepséget szervez a helybéli gyerekek, egészen pontosan az általános iskolák első és második osztályos tanulói részére. Az eseményen a Beszédes József Általános Iskola 4. osztályos diákjai kedveskednek „Mikulásváró” műsorral, amit bizonyára nagy örömmel fogadnak majd az érkező apróságok.

December 6-án, szerdán délután 17 órakor aztán érdemes lehet majd visszalátogatni a KIKK színháztermébe, ahol a Télapó után a világhírű HONO-O-DAIKO japán dobos együttes jótékonysági koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők. A különleges kulturális eseményen befolyó összegből teljes egészében a két siófoki küzdősportokra specializált egyesület kerül megtámogatásra, a főszerepben a Japán déli területéről érkező együttessel, akik látványos és szórakoztató produkcióval, sok-sok dobolással, énekkel és tánccal igyekeznek majd szórakoztatni az egybegyűlteket.

Amennyiben a szórakozás mellett valaki az életmódjáért is szeretne megtenni ezt-azt, az látogasson el december 6-án a Tessedik Sámuál utca 1-es szám alatt megtalálható Mocorgó Családi bölcsődébe, ahol 17:30-kor Ottóné Bartalos Zsuzsa és Egerváriné Árvai Márta fitoterapeuta elmondja nekünk, hogy mi a gond a cukorral, és hogyan helyettesítsük azt a hétköznapokban, egyáltalán miként készítsünk egészséges édességeket és süteményeket.