Siófoki programok: Teleki Miklós orgonakoncertje és Lóca együttes a KIKK-ben

Igazán különleges eseményekkel indul a hét a siófoki programok tekintetében, ezáltal a kicsiknek és a nagyoknak is lesz elfoglaltságuk, ha úgy döntenek, hogy a Balaton fővárosában szeretnék elfoglalni magukat.

Július 20-án, azaz hétfő este 20 órakor például ismét orgonaszóval telik meg a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplom (Siófok, Fő utca 57.), ahol a járványhelyzet elmúlásával nemcsak az istentiszteletek indultak újra el, hanem a Siófoki orgonakoncertek 2020 névre keresztelt eseménysorozat is.

Ennek részeként a tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is minden hétfőn orgona- és kamarazenei hangversenyeknek ad otthont a kérdéses helyszín, így a következő most hétfőn Teleki Miklós orgonaművész előadása lesz, akinek a fellépését Pintér Gabriella mezzoszoprán egészíti majd ki.

A gyermekprogramokra vágyó apróságok, illetve szüleik sem maradnak elfoglaltság nélkül hétfőn este, július 20-án 19 órai kezdettel ugyanis egy teljes órán át a Lóca együttes zenél majd a helyieknek, illetve a környéken nyaraló turistáknak a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarában.

A környéken nagy népszerűségnek örvendő gyermekzenekar ezen a héten is egy vadonatúj programmal kedveskedik majd a kicsiknek és a nagyoknak. Az Úgy tetszik, hogy jó helyen vagyunk itt! címet kapott előadás a nagyszülőknél töltött nyaralások élményét és hangulatát szeretné elénk tárni, amivel biztosan minden szülő is tud majd azonosulni.

Mindenki nyaralt ugyanis a nagyszülőknél, ki hosszabb, ki rövidebb ideig, mindenki megtapasztalhatta ezzel azt is, hogy milyen az, amikor minden kívánsága teljesül az embernek, így együtt beülünk a gőzősbe, elutazunk nagypapához Kanizsára, ahol a nagymama palacsintája mellett megannyi izgalom vár ránk.