Siófoki programok: Tipegő topogó és Pálfi Kata előadása

Január harmadik hetében is igazán különleges előadások várják azokat a szülőket és gyermekeket, akik a siófoki programok részeként keresnek elfoglaltságot maguknak, így Pálfi Kata előadása mellett a Tipegő topogó gyerekműsor is várja a legkisebbeket.

A sorban elsőként Pálfi Kata: Borka Mumusföldön, avagy ki nem akar mumus lenni című előadását tekinthetik meg az apróságok január 17-én, délelőtt 10 órai kezdettel a Siófok, Fő tér 2-es szám alatt megtalálható Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében. A zenés-bábos előadás egy óriási kalandként lett beharangozva, amelyet a Manna Produkció előadásában láthatnak az érdeklődők, akiket 6-100 éves kor között várnak a helyszínre.

Az előadás főszereplője Hajnal Boróka, egy meglepően fiús, focicsatárként és csapatkapitány-helyettesként ismert kislány, aki nem arról híres, hogy kifejezetten jó lenne. Rendetlen, pimasz, ki nem állhatja a főzeléket, és néha még verekszik is.

Nem csoda, hogy ezek után nem sok jóra számíthat, de azt talán még ő sem gondolta volna, hogy egyik napról a másikra Mumusföldön, a rossz gyerekek lakhelyén találja magát. Hajnal Boróka azonban kemény lány, így elhatározza, hogy átvág a Kacat-hegyen, megküzd a tomboló Hiszti hurrikánnal, de akár még a Főzelék tengert is átússza, csakhogy hazajusson.

A Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében január 20-án, délelőtt 10 órától is lesz egy különleges gyermekelőadás Tipegő topogó címmel, amelyben a legkisebbeket szólítják meg a szervezők, akik számára a nagyvilág egy színes és ismeretlen birodalom, ahol reggeltől estig rengeteg felfedeznivaló várja majd őket.

A Bóbita Bábszínház speciális csecsemőszínházi előadásában így a legapróbbak most együtt fedezhetik fel a természet legapróbb csodáit Zsuzsi és sok-sok mondóka segítségével.