Siófoki programok: Tomasz Glanc orgonakoncertje és élő latin zene

Nem maradnak elfoglaltság nélkül augusztus első hetében a zenekedvelő emberek, a siófoki programok részeként ugyanis rengeteg izgalmas és különleges koncert, illetve zenei előadás várja majd az érdeklődőket az elkövetkezendő napokban.

Augusztus 5-én, azaz hétfő este 20 órakor például tovább folytatódnak a nagy sikerrel zajló Majestic Sounds Orgonakoncertek a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplom falai között, aminek részeként minden hétfőn este változatos orgona- és kamarazenei koncertek kerülnek megrendezésre. A Teleki Miklós művészeti vezető, Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész által megálmodott eseménysorozat aktuális fellépője Tomasz Glanc lesz, aki egyenesen Lengyelországból érkezik hozzánk annak érdekében, hogy egy orgonakoncerttel kápráztasson el minket.

Ha inkább az élő latin zenére esküdnénk, akkor augusztus 9-én a Víztükörben a helyünk (Siófok, Molnár Kapitány utca 11.), ahol egy felejthetetlen hangulatú latin koncertet élvezhetünk majd a hamisíthatatlan balatoni atmoszféra társaságában. A koncert várhatóan péntek este 19:30-tól indul!

Aki táncolna egy nagyot, az sem marad elfoglaltság nélkül Siófokon ezekben a napokban, hiszen augusztus 7-én este 19:30-tól egy különleges kooperációval folytatódnak tovább a Belvárosi Néptánc Estek. Az ingyenes néptánc előadássorozat részeként ugyanis a Balaton Táncegyüttes műsorát a Sólya zenekar koncertje követi a Backstage-ben, aminek jóvoltából egy egészen feledhetetlen zenei élmény vár majd ránk, miután elsajátítottuk a magyar néptánc néhány alaplépését.