Siófoki programok: torna diákolimpia elődöntő és farsangi bál

Egyáltalán nem lesz eseménytelen március első hétvégéje a siófoki programok tekintetében, hiszen a szervezők egy sor változatos eseményt hoznak majd el a városba, így többek között farsangi bálon és diáktorna elődöntőn is részt vehetünk majd.

A Nők Együtt Egyesület szervezésében ugyanis március 2-án, azaz most szombaton 16 óra magasságában a Kálmán Imre Étteremben egy Jótékonysági Farsangi Bálra kerül sor, melyen bárki részt vehet, ha támogatói jegyet vásárol, ami mellett tombola is kapható lesz értékes tárgynyereményekkel kecsegtetve. Az eseményen olyan fellépők szórakoztatják majd az érkezőket, mint a Harmony Dance TSE Mazsorett csoport Halász Myrtll vezetésével, az X-Press TSE, a C&M Dance Studio TSE latin táncbemutatója, de Váczi Violetta UNIFEST Arany minősítésű énekes is fellép majd.

A belépő ára egy vacsorát is tartalmaz majd, az összegyűlt bevételt a szervezők pedig az egyik helyi, decemberben özvegyen maradt hátrányos helyzetű ötgyermekes családnak ajánlják fel.

Március 3-án, azaz most vasárnap rendezik meg a Siófoki Beszédes József Általános Iskola Sportcsarnokában a Torna Diákolimpia Országos Elődöntőjét, melyen bárki részt vehet, ha kíváncsi a dél-dunántúli régió öt megyéjének legjobb három csapata és egyéni versenyzői között zajló megmérettetésre, aminek részeként közel 300 kisdiák mutatja majd be tudását.

Az elődöntő első versenyeire vasárnap délelőtt 10 órától kerül sor a első és a második korcsoportosok versenyével, majd az eredményhirdetés után a felsős lányok mutatják be tudásukat.