Siófoki programok: Triász koncert a Belvárosi Zenei Estek részeként

A nagy népszerűségre való tekintettel tovább folytatódnak a siófoki programok részeként a Belvárosi Zenei Estek, aminek a célja nem más, minthogy a Balaton fővárosában nagyon kellemes nyáresti hangulatot tudjanak teremteni az érdeklődők számára, méghozzá rendkívül színvonalas zenei előadásokkal és fellépőkkel.

A következő ilyen esemény július 29-én, csütörtökön este 19 órai kezdettel várható a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarán, ahol a legendás Triász együttes ad majd különleges zenei koncertet, méghozzá stílusosan Elveszett dalok címmel, ami tökéletesen leírja, hogy miről lesz itt szó.

A Triász ugyanis bár nem egy régi formáció, azonban a benne zenélő tagságot igazi legendák alkotják. A tagság ugyanis jelenleg olyan nevekből áll, mint Kálmán György énekes, aki felbukkant korábban a Dinamitban, a Pandorában és a Dirty Dance-ben, velemint Sipos Péter, akit a legtöbben az Irigy Hónaljmirigy soraiból ismernek.

Mellettük láthatjuk majd a színpadon Jankai Béla billentyűst is, aki olyan legendás formációkban volt jelen, mint a Dinamit, a Prognózis, a Boxer vagy az Omega. Nem véletlen, hogy ez a háttér óriási hatást gyakorolt a banda teljes repertoárjára, ezáltal garantált, hogy mindenki találhat majd magának a szívéhez közelálló slágereket.

A programban így több mint 25 feldolgozás kapott helyet, méghozzá nem csak ismert örökzöldekkel a középpontban! A műsor a hetvenes, a nyolcvanas és a kilencvenes évek legjobb hazai rockdalait vonultatja fel, melyeket garantáltan mindenki ismer, de közben mégsem a rádiók által unalomig ismert darabokról van szó.