Siófoki programok: újévi gálakoncert borral, dallal, asszonnyal

Amennyiben a Balaton fővárosában szeretnénk köszönteni az új esztendőt, a siófoki programok részeként az újév első hetében rögtön vár ránk egy különleges gálakoncert, amely Bor, dal, asszony címmel két részletben kerül előadásra a zenekedvelők legnagyobb örömére.


A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban január 5-én, azaz most pénteken este megrendezésre kerülő esemény egy olyan különleges újévi gálakoncert lesz, aminek részeként ország- és világszerte ismert és elismert operett részletek, valamint musical slágerek kerülnek terítékre.

Az eseményen különlegességként speciális olasz és nápolyi dalok is felcsendülnek majd, méghozzá a legnagyobb és legismertebb hazai sztárok előadásában, illetve közreműködésével, amelyek mellett balett nagy kettősök is bemutatásra kerülnek a magyar és a nemzetközi balett leghíresebb művészeivel és táncosaival előadva.

Az előadás szerkesztője, rendezője és műsorvezetője Lovas Károly lesz, az estéhez pedig az elragadó dallamokat a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar biztosítja az előadók számára, miközben a zenekart Pfeifer Gyula vezényli. Az újévi gálakoncerten olyan hírességeket láthatunk és hallhatunk majd a színpadon énekelni és táncolni, mint Mahó Andrea, Teremi Trixi, Vermes Tímea, Csengeri Attila, Kiss Zoltán, Nyári Zoltán, Turpinszky Gippert Béla, Balaban Cristina vagy Radzius Mikalai. A gálakoncert belépőköteles, melyet a helyszínen, avagy a Kálmán Imre Kulturális Központban elővételben, de a helyszínen, az előadás előtt is meg lehet majd vásárolni.