Siófoki programok: újévi gálakoncert a városban

A siófoki programok kedvelői szilveszterkor már méltóképpen elbúcsúztathatták a mögöttünk hagyott esztendőt, azonban most itt az alkalom, hogy megfelelő módon köszöntsük az előttünk álló újévet, ami minden esetben új reményeket, új álmokat és sokaknak új életet is jelent egyben.

Amennyiben szeretnénk ezt egy rendhagyó koncerttel megünnepelni, akkor érdemes ellátogatnunk a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe 2016. január 8-án, pénteken este 19 órakor, ahol egy igazán ünnepi és egyben fennkölt hangulatú újévi gálakoncertre kerülhet majd sor.

A műsor keretein belül számtalan ismert dallam csendülhet majd fel, ezáltal sokak által kedvelt, népszerű operett részletek mellett musicalekből származó világslágerek, melódiák, hovatovább közkedvelt táncok is bemutatásra kerülnek annak érdekében, hogy mindenki meghitt hangulatban, vidáman és boldogan, új reményekkel, új élményekkel telve kezdhesse el az újévet.

A gálakoncerten számtalan ismert magyar zenész és énekes közreműködik, így Janza Kata és Dolhai Attila mellett mikrofon mögé áll Bardóczy Attila, miközben zongorán Szabó Mónika, tangóharmonikán pedig Berec Péter kíséri majd az egyes dalokat.

A koncerten fellépnek továbbá a Magyar Táncművészeti Főiskola növendékei, akik Barna Mónika, Petipa, Róna, Vajnonen és Messzerer koreográfusok által megálmodott műveket mutatnak be a színpadon. Fellép továbbá az estén a Váci Szimfonikus Zenekar is, méghozzá Szabó Mónika vezénylésével.

Az est házigazdája, szerkesztője, rendezője és műsorvezetője Lovas Károly lesz, aki gondoskodik a jó hangulatról, és arról is, hogy mindenki egy életre szóló élmény társaságában élhesse át az újévi gálakoncertet.