Siófoki programok: utolsó hétvégéjéhez érkezett az Aranycsengő Adventi Vásár

Már november 30-án ünnepi hangulatba öltözött a város Fő tere, a siófoki programok részeként pedig az elmúlt hetekben folyamatosan változatos és izgalmas elfoglaltságok várták az érdeklődőket, és természetesen pontosan így lesz az adventi időszak utolsó hétvégéjén is.

Merthogy a végéhez közelít az Aranycsengő Adventi Vásár, de aggodalomra semmi ok, hiszen a Fő téren a későbbiekben is maradnak majd a kis faházak és az árusok, csak éppen a szilveszterre készülve, ám még előtte az advent jegyében a meghittségé a főszerep.

Addig azonban a Víztorony körül ismét karácsonyi csemegében és ajándékokban gazdag portékákkal szolgálnak majd a feldíszített, pompába öltözött kis faházak, ahol ételek, italok és különleges kézműves termékek sokasága várja majd az érdeklődőket.

A teljes rendezvény ingyen látogatható, méghozzá kutyabarát formában, ezáltal december 20-án, pénteken délután 17 órakor érdemes lesz ellátogatni a Fő téren felállított színpadot, lévén a Noah’s Ark zenekar ad ünnepi koncertet, méghozzá Nagy Melissza vendégeskedésével.

December 21-én, azaz szombaton délután 17 órai kezdettel aztán Czeglédi Nagy Zsófia és barátai állnak színpadra, hogy a swing és a jazz kedvelőinek szívét hódítsák meg néhány ismert slágerrel, köztük karácsonyi dalokkal, de az igazán nagy durranásra december 22-én számíthatunk majd.

Ez lesz ugyanis az Aranycsengő Adventi Vásár utolsó napja, mely 17 órakor a negyedik adventi gyertya meggyújtásával indul, hogy aztán közvetlenül utána a Five Live Acapella zenekar szórakoztassa a közönséget, míg az estét 18:30-tól a Latin Trio zárja majd néhány fergeteges, a karácsonyhoz nem igazán kötődő latinos dallammal.