Siófoki programok: Vackor kalandjai táncjáték gyerekeknek

Mivel a gyerekeknek is kifejezetten megterhelők a jelenlegi megszorítások, ezért nagyszerű hír, hogy a siófoki programok részeként lehetőségünk nyílik elvinni apróságainkat egy igazán vérbeli gyerekelőadásra, ahol a kicsik táncolhatnak, ugrálhatnak, énekelhetnek és jól érezhetik magukat kortársaik oldalán.

Október 20-án, azaz kedden délelőtt 10 órakor ugyanis egy igazán különleges előadással készül a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében a Fodor Zoltán Társulat és az Inversedance, akik Vackor kalandjai címmel egy gyerekeknek szóló táncjátékot ismerhetnek meg az érkezők.

A mintegy 50 perces előadás – amit egy részletben tárnak a kicsik elé – Kormos István egyik, ha nem a legkedveltebb és legismertebb meséjét dolgozza fel, hiszen bár a mai gyerekek számára talán nem annyira ismert karakter, de a klasszikus magyar rajzfilmek kedvelői számára bizony egy igazi ikon volt Vackor karaktere.

A kis medvebocs pedig most egy humoros és vidám utazásra invitálja meg a nézőket, legyen az felnőtt vagy gyerek. A kis esetlen, de bájos maci a történet szerint egy őszi napon ellátogat egy árnyékos fa tövébe, ahol leheveredik, és a téliálom csalogatására elalszik, és egy csodálatos utazás vár rá.

A mackó számára megnyílnak Álomország kapui, ahol találkozik majd minden egyes barátjával, izgalmas kalandok sokaságába keverednek együtt, miközben természetesen nem hiányzik majd a sorból a tanulságos végkifejlet sem, hiszen hiába a látvány, hiába a klasszikus karakter, tanítás nélkül Vackor kalandjai semmit sem érnek. Szerencsére nem lesz belőle hiány a táncos előadás során!