Siófoki programok: vacsorával egybekötött élményfestés

Ha mindig is szívesen megismerkedtünk volna a festészet alapjaival, de soha nem volt rá időnk, akkor most itt a remek alkalom, december 28-án ugyanis nem lehet semmi kifogásunk annak fényében, hogy a siófoki programok részeként részeseivé váljunk egy igazi, vacsorával egybekötött élményfestésnek.

A Petőfi sétányon megtalálható Café Maran jóvoltából ugyanis ismét élményfestészet várja az érdeklődőket, aminek részeként a festés kedvelői egy vadonatúj témával ismerkedhetnek, lévén ezúttal a tél kerül a középpontba, így mindenkinek lehetősége nyílik majd egy látványos téli festményt készíteni és hazavinni.

Sőt mi több, az alkotás örömei mellett igazi ízélmény is várja majd az érkezőket, hiszen a helyszínen egy ízekben gazdag vacsorát is elfogyaszthatnak azok, akik a helyszínre látogatnak, és részt vesznek a foglalkozáson.

Erre a szervezők azokat várják, akik már nagyon régóta kacérkodnak a festés gondolatával, esetleg amatőr szinten már neki is láttak, és szeretnék magukat kipróbálni professzionális, de teljesen vezetett, biztonságos környezetben, miközben garantáltan sikerélménnyel, egy hasznosan eltöltött Én-idővel távozhat haza.

Az esemény december 28-án, szombaton délután 16 órakor kezdődik, és mintegy 3 és fél órán keresztül tart majd, aminek részeként egy különleges, minden téren egyedi, a saját bensőnket tükröző akrilfestményt készíthetünk akár magunknak, akár ajándékba.

A képet fehér vászonra alkothatják majd az érkezők, akiknek minden egyes eszközt és kelléket biztosítanak a nevezési díj mellé. A jelentkezés kapcsán fontos, hogy kizárólag 14 év felett lehet sort keríteni rá, méghozzá maximális 10 fős létszám mellett.