Siófoki programok: Valentin napi programok

Idén sem maradnak ünnepség nélkül a szerelmesek, akik a siófoki programok részeként lehetőséget kapnak arra, hogy kapcsolódó programok segítségével tudjanak maguknak hasznos elfoglaltságot találni – méghozzá teljesen ingyen.

Ennek megfelelően február 14-én, azaz most pénteken érdemes lehet ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központba, ahol 17 óra kezdettel folyamatos tematikus elfoglaltságok közül válogathatnak majd maguknak az érdeklődők.

Az előcsarnokban így egy profi virágkötő közbenjárásával igazi Szerelemkötést alkalmazhatnak az érkező párok, akik virágok, termések és díszek segítségével tudnak majd maguknak saját koszorúkat és egyéb dísztárgyakat, kabbalákat készíteni. Ha a virágkötés nem menne, ugyanebben az időpontban és helyszínen Öntsd ki a szíved név alatt még szappanöntés is vár az érdeklődőkre.

Amennyiben inkább összebújnánk párunkkal, a KIKK színháztermében lehetőségünk nyílik egymás után két nagyszerű romantikus filmet is megtekinteni, így 18 órától az egyik legklasszikusabb romantikus filmdráma – Ingrid Bergman és Humphrey Bogart főszereplésével -, míg 20 órai kezdettel egy újabb romantikus zenés film várható Lady Gaga és Bradley Cooper duettjével.

A Valentin nap alkalmával a gazdátlan állatokra is gondolhatunk így február elején, lévén most vasárnap, azaz február 16-án ismét sétáltatónap lesz a Siófoki Állatvédő Alapítványnál, mely stílusosan a „Lennél a Valentinunk?” címmel kerül megrendezésre.

Ennek apropójából a szokásos örökbefogadás mellett bárki elmehet a menhelyre, és boldogabbá tehetjük néhány kisállat napját azzal, hogy elvisszük sétálni, és úgy játszunk, illetve foglalkozunk velük, mint valódi gazdira leltek volna.

Az esemény déltől háromnegyed négyig várja az érdeklődőket, akik a helyszínen kakaót, teát és kalácsot is kapnak kedvességükért cserébe.