Siófoki programok: vállalkozói workshop

Ha mindig is vállalkozók szerettünk volna lenni, esetleg már a saját lábunkon állunk, de sokkal nagyobb sikerre vágyunk, akkor ahhoz elengedhetetlen lesz némi külső segítség, amit a siófoki programok részeként most bárki megkaparinthat majd.

Merthogy február 18-án, azaz most kedden egy több időpontra és előadásra osztott vállalkozói workshop indul útnak a Balaton fővárosában, melynek első részegysége a hatékony munkatárs-toborzás technikájáról szól majd, lévén nagyon sok hazai vállalkozás szenved attól, hogy megfelelő embereket találhasson magának.

A Siófok és térsége Paktumiroda szervezésében azonban most bárki ingyenes előadásokkal és tréningekkel sajátíthatja el a sikeres munkatárs-toborzás lehetőségeit, ezáltal már vállalkozó, vagy vállalkozásindítás előtt álló emberek egyaránt bátran vegyenek részt az eseményen.

A workshop várhatóan négy napra osztva kerül megrendezésre március végéig, és bár összefüggenek egymással, ellenben külön-külön is eredményesen látogathatók, amennyiben csak egy-egy részegység tekintetében szeretnénk fejlődni.

Az első tréning a Krúdy sétány 2. cím alatt megtalálható Bahart Irodaházban kerül megrendezésre február 18-án a fentiekben említett tematikában, majd március 3-án a sikeres interjúztatás módszereivel ismerkedhetünk meg a Siófok, Bajcsy-Zsilinszky utca 207-es szám alatt fekvő OT Industries Irodaházban.

A soron következő előadás március 17-én várható Az elkötelezés, megtartás lehetőségei címmel a SióPaktum falai között (Siófok Semmelweis utca 2. eső emeletén), de ugyanitt vehetünk részt az utolsó workshopon is március 31-én, mely A kiégés megelőzése, a támogató munkahelyi légkör cím alatt várja az érdeklődőket, méghozzá teljesen díjmentes formában.