Siófoki programok: változatos gyerekprogramok április első hetében

A szokásoknak megfelelően április első hetében sem kell majd unatkozniuk a gyerekeknek abban az esetben, ha a siófoki programok részeként szeretnének elfoglaltságot találni maguknak, lévén egész héten változatos események sokasága vár majd az érkezőkre.

Elsőként például április 5-én lesz érdemes kimozdulni otthonról, csütörtökön délelőtt 10:15-től egészen délig ugyanis maga Tóth Krisztina, a gyermekkönyveiről ismert írónő érkezik a városba, egészen pontosan a Fő tér 2/A szám alatt megtalálható BRTK Könyvtárba, hogy ott találkozhasson kis rajongóival. A vérbeli gyerekprogram egy interaktív könyvbemutató lesz Tóth Krisztina főszereplésével, aki kötetlen beszélgetést folytat majd az egybegyűlő apróságokkal és felnőttekkel egyaránt.

Ha szeretnénk, hogy gyermekünk megtanuljon valamilyen népi hangszeren játszani, vigyük el április 7-én, azaz most szombaton délelőtt 10 és 11 óra között a BRTK Könyvtárba, ahol második alkalommal várják a kicsiket a nagy sikerrel és érdeklődéssel elrajtoló Ibolyácskák Citeracsoport Műhelyfoglalkozásai. Zenei előképzettséggel, vagy anélkül, a szervezők szívesen várják ide a látogatókat az említett időponton belül, hogy a kicsik megismerkedhessenek a citerázás alapjaival.

Szintén április 7-én, azaz most szombaton, és szintén a Fő tér 2/A szám alatti BRTK Könyvtárban kerül sor az Apropók Táncház következő foglalkozására, így amennyiben gyermekünk inkább táncolni szeretne, délután 16 és 18 óra között vigyük el a legújabb foglalkozásra. A Balaton Táncegyüttes ugyanis újra táncparketté alakítja a gyermekrészleget, aminek jóvoltából az apróságok megismerkedhetnek a tánc alapjaival.