Siófoki programok: Varga Feri, Balássy Betty és a Studio11 Ensemble koncertje

A nagy népszerűségre való tekintettel tovább folytatódik a siófoki programok részeként a Swing szerda címre keresztelt eseménysorozat, aminek részeként majdnem minden szerdán lehetőségük van a swing szerelmeseinek élvezni egy kicsit a kedvenc műfajukat, akár koncertélményként, akár abból a célból, hogy táncra perdüljenek egy kicsit.

A következő eseményre július 21-én, szerdán este 19 órai kezdettel kerül sor a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarán, ahol Varga Feri, Balássy Betty és a Studio11 Ensemble repít el minket a swing aranykorába, méghozzá egy Randevú címre keresztelt koncerttel.

Mindezt nem véletlenül, hiszen az eseményt elejétől a végéig a szerelem tematikájához igazították, miközben szemezgettek az énekesek saját dalai mellett a swing-korszak legnagyobb slágerei közül, így felvonulnak majd olyan előadók, mint Eric Clapton, Gloria Estefan vagy Záray-Vámosi.

Két összeillő ember, Két szív egy dallam… csak két ismerős számcím a sok közül, melyek biztosan felcsendülnek a koncerten, de természetesen egészen új, friss értelmezés társaságában, korszerű zenekari hangzással, fiatal énekesekkel, szuggesztív előadással.

A fellépők között ott lesz Varga Feri, aki a jól ismert hazai televíziós tehetségkutatón tűnt fel és ismerheti nevét az egész ország, de tehetsége miatt nem tűnt el a süllyesztőben, mint megannyi pillanatsztár.

Balássy Betty egy jól ismert honi jazzénekes és énektanár, aki több mint 20 éve van jelen a színtéren, míg a Studio 11 egy 1963 óta létező formáció, mely Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével valósult meg, és nemcsak a swingben, hanem a könnyűzene valamennyi stílusában megállják a helyüket.