Siófoki programok: Varga Miklós és a Band koncert a KIKK-ben

Akinek nagyon hiányoznak már a járványhelyzet előtti koncertek, és szívesen részese lenne egy különleges eseménynek, egy hagyományos rockzenei előadásnak, az a siófoki programok részeként hamarosan megkaphatja mindezt abban az esetben, ha ellátogat december 1-jén a Kálmán Imre Kulturális Központba.

Szerdán este 19 órai kezdettel ugyanis nem kisebb személyiség, mint Varga Miklós érkezik a Balaton fővárosába annak érdekében, hogy bepótoljon egy korábban lemondott eseményt. A magyar énekes, színművész és ismert rockzenész egy igazi legenda a hazai színtéren, és a miérteket tökéletesen alátámasztja majd ezzel a fellépésével is.

Merthogy Varga Miklós nem azért vált ikonná, mert egykoron elénekelte a Vén Európát. Ez csak egy fontos mérföldkő volt az életében, amit azóta sokszor képes volt felülmúlni sokoldalúságával, hiszen képes volt emlékezetes dolgokat elérni a színpadon és a színházban egyaránt.

A koncerten az énekes negyven éves pályafutásának legjobb dalai kerülnek a középpontba, méghozzá a legismertebb rockoperák részleteivel, amiben válogatott zenészek lesznek majd Varga Miklós segítői a színpadon, hiszen egy igazi élőzenei élményt kaphatnak azok, akik ellátogatnak az eseményre.

December 1. kapcsán egy nagyon fontos dolgot még ki kell emelni a siófoki programokhoz kapcsolódóan, hiszen a közeli Veszprémben ezen a napon indul útnak a Laczkó Dezső Múzeumban a Gábor Áron rézágyúja címre keresztelt kiállítás délután 16 óra 30 perckor.

A kérdéses tárlaton Fogl Krisztián Sándor történész hívja majd egy óriási időutazásra az érdeklődőket, és bár az Erzsébet sétány 1-es szám alatt még hosszú hetekig megtekinthető lesz ez a különleges program, azonban érdemes a megnyitóval egybekötve meglátogatni az exkluzív tárlatvezetés érdekében.