Siófoki programok – A város, ahol egész nyáron buli van!

Siófokot a legtöbben a nyár egyik buli-központjaként tartják számon – nem véletlenül, hiszen itt a teljes szezonban, sőt még előtte és utána is fergeteges partikat találhatunk. Mindezt elsődlegesen a Palace Dance Club-nak köszönheti a város, ami az ország egyik legismertebb és legkedveltebb diszkója, amit a hatalmas balatoni partik kedvelői egy évben legalább egy alkalommal garantáltan felkeresnek.

Természetesen a Palace Dance Club az a hely, ami a változatos siófoki programok egyik otthona, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy évente átlagosan 300 ezer vendég fordul meg itt csak azért, hogy táncolhassanak egy jót a Balaton partján. A helyszín immáron több mint 20 éves múltra tekint vissza, és a két évtized alatt mindvégig az ünneplés, a lustulás, a tánc, a partizás és a bulizás színhelye volt – valamint rengeteg vidám percet okozott mindazoknak, akik ellátogattak a helyszínre.

A kétszintes, több mint 3 ezer vendéget fogadó klub kiszolgálja az elektronikus zene rajongóinak legjavát, sőt időről-időre valódi világsztárok is megjelennek itt, ezáltal a múltban olyan híres DJ-k dobták fel a siófoki programokat, mint Sander Kleinenberg, Danny Howells, Gui Boratto, Sultan, Matthew Dekay vagy Cascada.

A Palace Dance Club érdekessége, hogy szezonban nem csak hétvégéken várja a rajongókat, hanem hétköznapokon is, ezáltal a house-ra, a funky-ra vagy az R’n’B-re szomjazó látogatók mindig megtalálhatják, amit szeretnének. Heti rendszerességgel várják őket ezen felül különféle tematikus partik is, ezáltal a féktelen jókedv mondhatni mindig garantált.

Ha Siófokon járunk, a klubot mondhatni el sem tudjuk téveszteni, hiszen amennyiben megnyíltak a kapuk, tömött sorokban özönlenek a vagány parti arcok a helyszín irányába, de a város több pontjáról is indulnak ingyenes járatok a helyszínre, így például a Fő téri Víztorony elől ingyenes Palace busz várja a bulizni vágyókat, míg az Aranypart közeléből szintén ingyenes kisbuszokkal indulhatnak táncolni az érdeklődők.

A Palace Dance Club a nyári szezonban, általában június közepétől augusztus végéig minden nap várja a siófoki buli-őrülteket, de szezonon kívül is gyakran nyitva tart néhány fergeteges parti kedvéért, így amennyiben a laza siófoki programokat részesítenénk előnyben, akkor is megtalálhatjuk a helyünket a Balaton fővárosában.