Siófoki programok: városnézés játékosan

A szokványos városnéző túrákban megsavanyodott turisták és akár az érdeklődő helyiek számára egy új, kifejezetten különleges lehetőség nyílt a siófoki programok részeként annak érdekében, hogy rendhagyó formában ismerkedhessünk meg a Balaton fővárosával.

A játékos városnéző túra részeként egyedül, a barátokkal, de akár még a családdal is lehetőségünk nyílik különleges formában megismerni a város összes nevezetességét és látnivalóját, így megtudhatunk mindent a víztoronyról, Kálmán Imréről, az ismert siófoki szobrokról, valamint akár még a hajókikötőről is.

Mindehhez nincs más dolgunk, mint letölteni a Helló Siófok névre hallgató applikációt Androidra vagy iOS-re, aminek köszönhetően interaktív formában és különleges keretek között ismerkedhetünk meg a településsel. Minderre ráadásul nemcsak egy alkalmunk lesz, hanem az alkalmazással többször is új élményeket szerezhetünk majd.

Maga az applikáció lehetőséget ad arra, hogy a kezünkben tartva körbevezessen minket Siófokon, miközben érdekes részleteket, történeteket és anekdotákat tudhatunk meg a városról, illetve a kapcsolódó látványosságról. Mindehhez nem kell mást tennünk, csak az app részeként megnyomni az Info gombot!

Természetesen a szoftver akkor is ideális, ha nem egy interaktív városvezetésre vágyunk, hanem konkrétan a város történetét ismernénk meg, hiszen feladatokkal és kvízkérdésekkel tudunk felfedezni szinte bármit a városban, mindezt otthonunk kényelméből, noha az igazi felfedezés az lesz, amikor az applikációt követve járjuk a várost.