Siófoki programok: VI. Foki-hegyi Játszónap és Márton napi libabuli

Fergeteges bulik várják november első hetében a siófoki programok kedvelőit, akik szeretnének gyermekeikkel együtt mulatozni a hétvégén, esetleg részt venni egy hamisíthatatlan Márton napi eseményen.

November 11-én, a siófok Beszédes iskola tornatermében kerül például megrendezésre a VI. Foki-hegyi Játszónap, aminek részeként egy váltócipő és egy regisztráció ellenében kicsik és nagyok egyaránt csatlakozhatnak a különleges programokhoz délelőtt 10 és délután 17 óra között.

A helyszínen farmos ugráló, elvarázsolt kastély, rodeó bika, mászófal, air games, arcfestés, lufihajtogató bohóc, versenyek, ajándékok és édességek garmadája várja az apróságokat.

A Márton napi partik kedvelőinek dedikálva idén is megrendezi a Szent Kristóf Pincészet (Zamárdi, Alsópincesor 4602/1) a Márton napi libabulit, aminek részeként mindenkinek lehetősége nyílik különleges és egyben tematikus ételek, forralt bor, sült gesztenye és mézes sült tök kóstolására.

A programok már 13 órától indulnak és egész délután várja az érkezőket – időjárás függvényében – a lovaskocsikázást, és a Márton nap jegyében kapcsolódó játszóház is. Mindeközben 14 órától 16 óráig töklámpás faragó verseny várja a gyerekeket és a felnőtteket, miközben 15 órától Kovácsovics Fruzsina és zenekara szórakoztatja majd az egybegyűlteket, miközben zsűrizik a töklámpásokat, 17 órakor pedig az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra is sor kerülhet.

Az este aztán 18 és 20 óra között egy Márton napi libavacsorával folytatódik, amit a Dumaszínházas Musimbe Dávid Dennis stand up műsora követ, az estét pedig 21 órakor a Popdealers koncertje zárja.