Siófoki programok – VI. Márton Napi Pálinkafesztivál

Hogy mennyire változatos és különleges siófoki programok várnak ránk szezonon kívül, az őszi időszakban is, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén is megrendezésre kerül – immáron sorozatban hatodik alkalommal – a Márton Napi Pálinkafesztivál. Az esemény Siófok városának egyik legnagyobb késő őszi rendezvénye, ami még a téli időszak beköszöntése előtt a városba hívja a látogatókat egy kis hangulatos kikapcsolódás érdekében, hogy a Márton napi liba mellett megünnepelhessük a friss idei pálinkákat is.

Siófoki programok – VI. Márton Napi Pálinkafesztivál

A VI. Márton Napi Pálinkafesztivál idén november 7-től egészen november 9-ig tart majd, központi helyszíne pedig a Fő tér lesz. A siófoki programok többségéhez hűen természetesen ezen a fesztiválon sem csak a központi tematika uralkodik majd, hanem számtalan egyéb különlegességre is számíthatnak a rajongók, így a libából készült ételkülönlegességek mellett a legjobb és legfrissebb gyümölcspálinkák is megkóstolhatók lesznek, miközben koncertek, gyermekprogramok és számtalan egyéb érdekesség várja az érkezőket.

Az idén már hatodik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen azért elsődlegesen a Siófok környéki gyümölcsökből származó pálinkák kapták a főszerepet, de miközben az érkezők egyre lelkesebben kóstolgathatják a friss pálinkákat, közben folyamatosan élvezhetik a különféle zenei produkciókat is.

A VI. Márton Napi Pálinkafesztivál megnyitójára november 7-én, pénteken kerül sor, délután 5 óra magasságában a helyi férfidalkör műsorával. Ezt követően a Holdviola zenekar koncertjével folytatódik a nap, míg az est fénypontja fél 10-től kifulladásig Majka és Curtis műsora lesz. Másnap, avagy november 8-án szombaton már korábban beindulnak a siófoki programok, így 13 órától Szakonyi Milán előadása, 16:30-tól pedig Kasza Tibi fellépése várható.

Este hat órakor aztán a Unique zenekar lép színpadra, hét órakor pedig Zoltán Erika veszi át tőlük a színpadot, hogy 8 órától a The Freakend koncertje zárja a napot. A pálinkafesztivál utolsó napján, avagy november 9-én, vasárnap Adámi János műsorával kezdődik a nap délután 13 órától, majd a Jazzmin ad koncertet fél négytől. Az est fénypontja és sztárfellépője Dér Heni lesz, aki 17 órától szórakoztatja majd az sok pálinkától arra már vélhetően igencsak jó kedélyű látogatókat.