Siófoki programok: Víg Balázs mesél a BRTK könyvtárban

A siófoki programok kedvelői már megszokhatták, hogy a Balaton fővárosába látogatva igazán különleges, hovatovább minden tekintetben múltidéző események részeseivé válhatnak.

Garantálta nincs olyan ember az országban, aki a magyar tenger partjához látogatva ne élné át újra gyermekkorának legszebb nyarait, a naphosszáig tartó fürdőzéseket, a forró lángosokat, valamint esténként a szülők által megfáradt fülekbe duruzsolt meséket, amelyek megkoronázták a nyaralást.

Siófokra látogatva most ez utóbbit idézhetjük fel ezeken a komor őszi napokon, a különleges siófoki programok részeként ugyanis rögtön két különlegesség is várja a látogatókat október 13-án, kedden a város BRTK könyvtárában, ahol Víg Balázs, a jól ismert magyar mesemondó mutatja be legújabb műveit az érdeklődőknek.

Az előadásokra kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a szervezők, ezáltal nem csak gyermekeket, hanem felnőtteket is, Balázs meséi ugyanis megfelelően tanulságosak ahhoz, hogy a mai, modern kor felnőttjei is át tudjanak venni belőlük hasznos útravalókat a mindennapok elviseléséhez.

A siófoki BRTK könyvtárban (Fő tér 2/A) megrendezésre kerülő egész napos esemény első időpontja délelőtt 10 óra lesz, amikor Balázs Fogas történetek címmel mesél el a látogatók számára egy igazán sajátos, mulatságos és egyben tanulságos történetet.

A mesék birodalma azonban délután is várja az érkezőket, szintén az említett helyszínen ugyanis a mesemondó délután 2 órakor újra magához ragadja a szót annak érdekében, hogy elmesélje a Bajusz kalandot, ami a délelőtti meséhez hasonlóan egy igazán tanulságos, humoros és kedves kis történet lesz, amelyet garantáltan egy életre elraktároznak magukban azok a kicsik és nagyok, akik meghallgatták az előadást.