Siófoki programok: Vigyázat, Csalók! bűvész talkshow

A különleges siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére egy különleges bűvész talkshow kerül megszervezésre a Balaton fővárosában, méghozzá Vigyázat, Csalók! címmel, mely mindent elmond arról, hogy itt nemcsak a szemfényvesztésen lesz a hangsúly, hanem a nagy bűvészek leleplezéséről is.

A kétszer 45 perc hosszúságú előadás során testközelből ismerhetünk meg valódi bűvészeket és illuzionistákat, miközben bármit megkérdezhetünk tőlük – legfeljebb nem válaszolnak –, amennyiben pedig szeretnénk, akár le is leplezhetjük trükkjeiket. A szeptember 27-én, este 19 órakor induló esemény a Fő tér 6-os szám alatt megtalálható Sió Moziban lesz megtekinthető, méghozzá a Siófok Ki-Mit-Tud nyertes bűvésze, Jónás Tamás, valamint két Európa bajnok, többszörösen díjnyertes bűvész barátja, Kőhalmi Ferenc és Susán Péter előadásában.

Ha egy kicsit komolyabb hangvételű elfoglaltságra vágynánk, szeptember 26-án tovább folytatódik a 6 beszélgetés egy bíróval névre hallgató programsorozat Siófokon, melyre a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárban kerül majd sor, a kérdéses időpontban délután 17:30-as kezdéssel. A Reménység Rehabilitációs Alapítvány által szervezett, mindenki által teljesen szabadon látogatható program központi kérdése ezúttal a „Hogyan deríthető ki az igazság?” lesz, melyre Dr. Makkos Norbert bíró próbál meg válaszolni az érkezőknek.