Siófoki programok: Vikidál Gyula és Phília Nőikar Siófokon

Igazi sztárvendég, a magyar rockzenei színtér egyik legismertebb alakja látogat el a siófoki programok részeként a Balaton fővárosába, ami mellett december második hetében a karácsonyi koncertekből sem lesz hiány.

December 13-án, azaz most pénteken délután 18 órától ugyanis Vikidál Gyula lesz Sáfár Mónika vendége egy átfogó kerekasztal beszélgetés részeként a Kálmán Imre Kulturális Központban, ahol újabb epizódjához érkezik a Tehetséggel sáfárkodók című talkshow.

A műsor azt feszegeti, hogy mivel foglalkozik a szabadidejében egy művész, vagyis miként sáfárkodik a saját tehetségével, és mivel tölti a mindennapjait, a szürke hétköznapokat. A talk show részeként Sáfár Mónika faggatja ki Vikidál Gyulát ezekben a témákban, miközben érintik majd a múltat, a jelent, méghozzá zenével, hangszerrel, énekkel, verssel, végső soron pedig tartalommal, értéket közvetítve.

Az adventi szezon részeként igazi koncertsorozat indul a kiváló akusztikával és rengeteg hasonló elfoglaltsággal kecsegtető siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban, ahol az ünnepi hangulat jegyében december 15-én, azaz most vasárnap már várják a szervezők a híveket és a komolyzenei koncertek kedvelőit egyaránt.

Délután 17 órai kezdettel ugyanis adventi koncertet ad a templom falai között a Phília Nőikar, aminek részeként rengeteg ismert tétel előadásra kerül, így például felcsendül Max Regertől a Mária bölcsődala, valamint Benjamin Brittentől a Ceremony of Carols is.