Siófoki programok: Vujity Tvrtko előadása és Miklósa Erika koncertje Siófokon

A siófoki programok kedvelőinek nagy örömére hamarosan újra a Balaton fővárosába látogat Vojity Tvrtko annak érdekében, hogy a világ körül tett utazgatásairól meséljen az egybegyűltek számára egy kellemes kis estén.

A Túl minden határon névre keresztelt motivációs előadáson Tvrtko oldalán nyakunkba vehetjük a világot, és egy izgalmas kis utazást tehetünk a Föld körül, miközben rengeteg nevetésben és kalandban lehet részünk.

Az ismert tévés utazó azt ígéri, hogy március 12-én este egy olyan felemelő előadáson vehetünk részt, ami minden egyes résztvevőt és hallgatót garantáltan erősebbé tesz, és amit soha, senki nem fog elfelejteni, amíg csak él. Ahová ugyanis sokunk nem jutott el, Tvrtko ott is járt már, előadása révén pedig most egy kicsit mi is eljuthatunk vele ezekre a helyszínekre, hogy idegen kultúrákat és földrészeket ismerhessünk meg.

Ha szeretjük a zenés programokat, március 13-án kitűnő választás lesz Siófokon a Kálmán Imre Kulturális Központ színházterme, ahol kedden este 19 órakor Miklósa Erika és a Liszt Ferenc Kamarazenekar ad majd egy óriási koncertet a látogatók számára.

A jól ismert és egyben világhírű énekesnő Szerelmi mámor címre keresztelt koncertjén négy nagyszerű zeneszerző művét hallgathatják meg az érdeklődők, így a műsorban J. S. Bach: III. Brandenburgi versenye mellett L. Boccherini: D-dúr divertimentója (Éjjeli őrjárat Madridban), E. Grieg: Holberg – szvit op. 40. műve és G. F. Händel: Szerelmi mámor „II delirio amoroso” című darabja is az előadás részét képezik majd.