Siófoki programok: WeLove Balaton fesztivál a Plázson

A legnagyobb balatoni partik kedvelőinek legnagyobb örömére idén sem marad emlékezetes dolgok nélkül a nyár fővárosa, így a siófoki programok részeként újfent megrendezésre kerül a WeLove Balaton fesztivál, aminek köszönhetően egy éjszakán át ismét zenétől lesz hangos a Plázs.

Az esemény augusztus 20-án várható, így ezen a napon nemcsak az államalapításra tudunk emlékezni, hanem arra is, hogy milyen nagyszerű bulizni egy nagyot a Plázson, melynek fehér homokos partját ismét eláraszthatja a közönség, és pontosan úgy partizhat, mintha a tengerparton lenne.

A WeLove Balaton fesztivál részeként természetesen ismét több színpadon zajlanak majd a fellépések, így mindenki megtalálhatja magának azt a stílust vagy ismert előadót, akit érdemes lesz megtekinteni.

A nagyszínpadot például olyan nevek uralják majd, mint Alee, Bárány Attila, Bréda Bia, BSW, KKevin és Manuel, de itt lesz természetesen Metzker Viktória, Szecsei, T.Danny vagy ValMar is.

A Beach színpadon aztán fellép majd a HellDance, Jauri, Katapult DJ, Koósz Milán, de garantáltan feledhetetlen partit ad majd az egybegyűltek számára Pixa, Regán Lili, Stephanie, sőt még Yamina sem hiányzik majd a sorból.

Nagy buli várható mindemellett az Aréna színpadon, ahol a fellépők között ott lesz Bricklake és Daniel Nike, mint fő attrakciók, de olyan nevekre is élvezhetjük a balatoni nyarat, mint Droplex, Purebeat vagy Rick Sawyer.

Ezen felül ott lesz még a Terrace színpad, ahol a kisebb előadók kapnak központi szerepet, így biztosan fellép Newik, Thomx, de UBC és még Unikorns DJ is gondoskodnak a nagyszerű hangulatról.

Aki az ismeretlenebb zenék és előadók felé venni az irányt, annak az Underground_Room színpadja lesz a jó döntés Andrewboy, Christopher és Steve Judge miatt, a Bestof színpadon pedig Elektra, Crotter, Varning és Spanics gondoskodnak majd a hangulatról.